Vanuit onze kernwaarden: Meedenken, Klantgericht, Persoonlijk betrokken, Dynamisch en Onderscheidend door op  een creatieve manier niets bijzonders te doen; bundelen wij samen met u en onze partners onze ruime ervaringen tot één kracht om u als ondernemer bij te staan met diensten en producten ter verbetering van uw bedrijfsresultaat.

Hierbij richten we ons op een tweetal pijlers: marketing- en sales-ondersteuning en levering van promotieartikelen, relatiegeschenken en kerst- / eindejaarspakketten.

Ondanks dat “Together we create your business” een relatief jong bedrijf is hebben wij, samen met onze partners, reeds onze strepen in het bedrijfsleven verdiend op het gebied van commercieel- en salesmanagement, klantentrouw alsmede ruime ervaring in de markt van promotionele artikelen, relatiegeschenken en gelegenheids- en kerstpakketten.

Over levergaranties hoeft u zich geen zorgen te maken: Door samenwerking met o.a. onze partner Promar Sales International  hebben wij meer dan 35 jaar ervaring en expertise in huis.

Together-business.nl ziet duidelijk meerwaarde in lange relaties en stelt klantentrouw boven succes op korte termijn, waarbij wij met onze “hands on” mentaliteit het groepsbelang, dus uw belang, boven individueel succes verkiezen.

Gedreven en resultaatgericht gaan wij,  samen met u, de uitdaging aan naar het behalen van uw doelen.

Graag tot ziens!