Onder marketing valt alles wat essentieel is om uw business draaiende te houden en een beter bedrijfsresultaat. Dit van adverteren in het plaatselijke Suffertje tot het inzetten van uw verkoopafdeling en de manier waarop u met reclamaties omgaat.

Kortom: Branding, marketing en sales, de beleving van de klant en gemotiveerd personeel.

marktontwikkeling essentieel beter bedrijfsresultaatWilt u met één van bovenstaande onderdelen aan de gang en ook uw bedrijfsresultaat verbeteren? Wij van Together-business denken graag met u mee en nemen de tijd voor een goede evaluatie.

Evaluatie klinkt misschien zwaar, meestal is het een constructieve en gezellige brainstormsessie.
Dit doen we uiteraard kosteloos. Hierna komen we met een duidelijk Plan van Aanpak waarin we niet alléén aangeven waar de verbeterpunten zitten maar ook wat de investering in tijd en kosten zijn. Vaak zijn er met enkele simpele stappen grote resultaten te halen. Laat u verrassen en maak een afspraak!

De onderwerpen die aan bod komen zijn:

Merkidentiteit en Klantbeleving

Als u wilt bouwen aan uw merkidentiteit komen vragen aan de orde als:
Waar staan we voor?
Hoe is mijn naamsbekendheid?
Wat is mijn doelgroep?
Welke boodschap communiceren wij en via welke weg gaan we dit doen?
Wat verwacht uw klant van de door u geleverde dienst of het product?
Kan uw bedrijf deze verwachting waar maken,  of liever nog, overtreffen?

Essentieel hierbij is hoe u zich profileert. Dit begint bij uw huisstijl en gaat door in elke uiting die u doet. Online wordt steeds belangrijker. Heeft u hier dezelfde professionele uitstraling?

Effectief in Salesmarktontwikkeling essentieel beter bedrijfsresultaat

Uw bedrijf draait prima! U doet zelf de verkoop of u heeft verkopers in dienst die de hele dag druk zijn met het binnenhalen van opdrachten of bestellingen.
Of hoort u bij de velen die het idee hebben géén grip te hebben op de orderintake? Zij schrijven veel offertes met een laag slagingspercentage of krijgen een lage respons op een mailing. Ook worden er veel potentiele klanten telefonisch of door bezoek benaderd zonder dat zij interesse lijken te hebben, of u niet eens te woord staan.

Tevreden werknemers

Iemand die lekker in zijn vel zit en er trots op is deel uit te maken van een afdeling of bedrijf waar hij of zij werkt, presteert beter, dat is alom bekend. Ook dit beïnvloed uw bedrijfsresultaat positief.

Maar hoe krijgen en houden we dit zo?
Dit door uw marketing- en salesactiviteiten in kaart te brengen, het proces te verbeteren en dit gestructureerd uit te voeren, te toetsen en waar nodig weer bij te schaven.